Tjänster

Detta kan vi hjälpa dig med

Med kunskap, engagemang och kreativitet hjälper vi till med det just du behöver. Det kan vara allt från en enkel konsultation, där vi tillsammans går igenom din trädgård, till en helt ny design för en gammal trädgård eller som ett projekt vid nybyggnation.


Vårt mål är att designa personliga trädgårdar och uteplatser som skapar välbefinnande, trivsel och glädje.Konsultation

Vi kommer hem till dig och ger dig råd om hur din utemiljö skulle kunna utvecklas. Vi går igenom en checklista med dina önskemål. Tillsammans går vi en runda i din trädgård och diskuterar förutsättningarna för olika växter att trivas. Rätt växt på rätt plats, gör stor skillnad för hur dina växter mår. 


Designprojekt med ritningar och planer

Du önskar en komplett design för din trädgård. Processen inleds med att vi gör en detaljerad genomgång  av dina önskemål, behov och krav. 

En funktionsplan skickas över för godkännade. Därefter skapas en illustrationsplan, där du får en fin bild av hur din trädgård kommer att se ut. När vi är överens om den, slutförs projektet och du erhåller planteringsplan, växtlista, skötselplan tillsammans med ritningar och om så önskas en 3D-fil där det går att "ta sig runt" i trädgården digitalt. 

Vad händer sen?

Du önskar arbeta vidare på egen hand

Om du själv vill gå vidare med ditt trädgårdsprojekt, så ska du såklart göra det. Det kanske blir din nya hobby? Du kan använda ritningarna du nu har och ta det i den ordning och enligt den tidsplan du själv vill. Trädgård är något väldigt långsiktigt, så tänk en femårsplan. Du kan få förslag på sommarblommor att fylla ut med tills du fått din frodiga perenn-rabatt på plats. 

Självklart är vi med dig hela vägen med råd och tips. Vi kan också ses kontinuerligt för att stämma av utvecklingen. 

Du vill få din trädgård på plats snarast

Självklart kan det vara så, att du vill få professionell hjälp även med planteringar och skötsel för att snabbare får din drömträdgård på plats. Då har vi samarbetspartners som kan bidra med allt från anläggningar till skötselprenumeration. 


Vi har också goda relationer, där du kan köpa in dekoration och plantor till hög kvalitet och bra priser. Vi kommer helt enkelt överens om vad det är du vill ha hjälp med. Och löser det. 

Piprankan AB               Skanörgatan 15, 252 52  Helsingborg               tel: 0730 33 34 80               mejl: info@piprankan.se               org nr 556776-4484

© All rights reserved.